Een onvergetelijke bruiloft…

Ben je op zoek naar een intieme trouwlocatie in het centrum van Zaandam? Waarbij je met een klein tot middelgroot gezelschap wel de locatie exclusief hebt? Dan is Brevent bij uitstek de ideale locatie voor deze romantische dag!

Trouwerij, huwelijksfeest of receptie

Of het nu gaat om het jawoord, de gehele bruiloft, een receptie of een jubilea-huwelijksfeest. Brevent zorgt voor een onvergetelijke dag!

Weddingplanner, goed geregeld!

Daarnaast is Brevent ook jullie weddingplanner en verzorgen wij jullie dag tot in de puntjes. Van het aansnijden van de heerlijke bruidstaart tot aan de huwelijksbedankjes voor de gasten, Brevent zorgt voor een perfecte organisatie. Ook hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met bruidsfotografen, onder andere met Joke de Vries Fotografie (zie ons fotoalbum voor een kleine greep uit de mogelijkheden van Joke de Vries Fotografie, voor een uitgebreid aanbod neem dan een kijkje op http://www.jokesbeeld.nl )

Praktische zaken

Er is volop parkeergelegenheid op loopafstand, maar ook kunnen de bruid en bruidegom met de gasten vlakbij met de boot aanleggen, de rivier de Zaan ligt op loopafstand.

De ruimte is geschikt voor groepen tot maximaal 70 personen en is alleen te huren inclusief catering.

Elke gelegenheid vraagt haar eigen invulling en afstemming, zodat wij met veel plezier een offerte op maat voor u maken! Wij spreken graag onze vele mogelijkheden met u door! Neem contact op via tel: 075 – 772 93 11 of via e-mail info@brevent.nl.

Delen via: